onsdag 24 november 2010

Tiden står still....Det gör den iaf på den här klockan jag hittade på antikmässan i somras. Dessutom har den inga ben.  Tro det eller ej men det visste jag när jag köpte den, kunde inte bara stå emot för en tia, jag tyckte den var så fin.

Igår var det fullständig kaos här hemma! Jag håller på att sy en hissgardin som jag ska sälja, när jag skulle avsluta ställde jag ner symaskinen på golvet. Då fick Ebba för sig att hon skulle klättra upp på den och hade fingrarna under handtaget, ställde foten på handtaget så det fälldes ner och klämde hennes små söta fingrar
:( 3 fingertoppar blev alldeles blåa/svarta och jätte svullna så jag ringde efter ambulans. Som tur var så var inget brutet!

Sedan när min man kom hem från akuten körde/gled han ner i diket bara 50 meter ifrån vårt hus. Han var ute i över 3 timmar i snöstorm, tillslut lyckades den tredje bonden dra upp bilen. När han kom in hade jag gjort tomatsoppa och kaffe som vi mumsade på.

4 kommentarer:

 1. Skönt att Ebba mår bättre! Stackarn :(
  Ja, fy vilket väder vi har. Tur att vi har våra snälla bönder som kan hjälpa oss och alla andra upp ur diket.. :)
  Nu har jag haft ett rejält träningspass ute...har skottat hela våran väg för hand.
  Ha en mysig dag!

  SvaraRadera
 2. Andreasson- Ja det är ju inte klokt! Ja tur att vi har dom! :) Duktig du är! Jag får väl springa lite uppochner i trapporna och hämta julsaker :)

  SvaraRadera
 3. Fy så mycket ruskigt -hoppas att allt är väl med er nu :-)

  Kram Maud

  <Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

  SvaraRadera
 4. Usch vilken dag! Vilken tur att allt slutade ganska bra tillslut ändå! =)
  Hoppas dagen idag blir bättre, kram

  SvaraRadera