måndag 6 december 2010

Välkommer ner till källarenGodmorgon!

Denna helgen har vart fullspeckad! Igår var vi borta hela dagen. Ebba bakade lussekatter ho farmor och farfar och jag och min man passade på att åka till Göteborg för att kolla på kakel och klinkers till vårt nya badrum i källaren.

Källare är ju ett hemskt påfund! Jag tycker det är så otroligt trist och mörkt! Så tips på vad man kan göra med 95m2 källare mottages gärna! :)

Nu har vi iaf gjort klart trappan ner till källaren, vi har belyst den med spotlights så att det bli lite ljusare och mer välkomnande. Vi har även satt små spots i klinkergolvet som lyser upp på de putsade vita väggarna där ner (bild kommer i något annat inlägg). Så nu börjar det väl kännas ok, nästa projekt är ju badrummet och bastun som ska bli färdigt i januari sen är det 3 "sov"rum kvar....och klädkammaren... och pannrummet.. Nej vad mycket!

Ha en härlig dag allesammans!

2 kommentarer:

 1. Hehe ja jag känner igen det där, vi har ingen källare, men väldigt många rum som vi behöver göra något åt...
  Brukar ju vara väldigt skönt på sommaren om det är väldigt varmt att kunna sova i en sval källare... Ni kanske skulle göra iordning något extra sovrum...
  När jag var barnflicka i Norge hade barnen ett jättestort lekrum nere i källaren, det var verkligen bra, man fick bort mycket leksaker från övervåningen och det fanns plats för otympliga leksaker där nere. Inte så dumt!
  Ha en skön måndag, kram Maria

  SvaraRadera
 2. Trivsamma förändringar- Lekrum är ju kanon! än så är ju barnen kanske lite små för det men om något år s skulle det ju vara perfekt!

  SvaraRadera