fredag 3 december 2010

Julklappsverkstad

Ebbas första julklapp, en brandbil

Hej i mitt vinterland!

Idag är det mysdag med snön som faller och två fika besök redan. Min kära granne och min käre far har tittat förbi på förmiddagen.

Idag tänkte jag slå in Agnes julklapp. Det är ett gungfår med päls från Teddykompaniet, otroligt fint! Det börjar ju med att jag köpte en (dyr) fin brandbil till Ebba som "hennes första julklapp" och nu måste ju självklart Agnes få något speciellt hon också, och det känns som om det blev helt rätt! Åh längtar tills den är ihopskruvad och står i hennes nyrenoverade (förhoppningsvis klart till våren) rum! :)

Nu är nästan alla julklappar utan en färdiga. Tjoho, det känns superskönt! Nu ska dom slås in också, lika kul som att handla dom, om inte mer! Brunt papper och tvinnade rödvita snören blir det i år.

Ha en härlig dag i snön!

4 kommentarer:

 1. Det låter superfint, hoppas hon blir glad:) Lycka till med paketinslagningen!
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Jag tycker också det är minst lika roligt att slå in klapparna som att köpa dem! Har kört brunt papper i många år, men tror det får bli det iår också, tycker det blir väldigt fint! Enkelt och man lägga lite mer fokus på detaljer.
  Ha en skön helg, kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag är inte så flitig på att kommentera, men jag läser desto oftare :)
  Simon har ett sånt gungfår, och han älskar det minst lika mycket som jag. Såå fint!
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 4. Caroline- Ja jag sitter bara och väntar på att jag ska få läsa inlägg från dig snart ;) Ja jag vet, jag kommer ihåg att du visade det på din blogg. Ja jag är super nöjd! Hoppas Afnes blir det också :)

  SvaraRadera